top of page

ÚJDONSÁGAINK - foglalkozások, workshopok

"Ismerd meg önmagad", ahogy a delphoi jósda felirata is mondja. Valójában az egész életünk önmagunk megismeréséről szól. Mindig van valami új, amit korábban még nem tudtunk magunkról. Mindennap újabb és újabb benyomások érnek minket. Inspirációk, hatások, új emberek, új és friss gondolatok. Ezektől fejlődünk és tanulunk, ebből nyerünk új energiát. A Tanodában a gyerekek fejlődése mellett fontosnak érezzük, hogy a felnőttek számára is kínáljunk lehetőségeket, amely segíti őket a mindennapi életben, kapcsolataikban akár gyermekeikkel, akár barátokkal vagy családtagjaikkal.

Coachként és trénerként mindketten elkötelezettek vagyunk abban, hogy támogassuk a hozzánk fordulókat. Ezért határoztuk el, hogy ilyen inspirációkkal és gondolatokkal szeretnénk támogatni és segíteni mindenkit, aki részt vesz a foglalkozásainkon. Mindenki hoz és visz is magával valamit. Ami számunkra természetes, az más számára újdonság lehet; ami nekünk ismeretlen, az másnak ismerős.



A témáinkat úgy választottuk ki, hogy mindenki találjon önmaga számára izgalmas, érdekes és ismeretlen területeket.

Foglalkozásaink jellemzően 1,5 órásak, úgy gondoljuk ennyi időt könnyebb felszabadítani önmagunk számára, mint 1-2 napot, hetet vagy hónapot. Minden témát 2 alkalmas blokkokban dolgozunk fel. Ez segíti, hogy az első alkalom után felmerült kérdésekre visszatérhessünk, és közösen tovább beszélgessünk róla, dolgozhassunk rajta. Természetesen tudjuk, hogy minden téma olyan, amire bármennyi időt szánnánk, az is kevés lenne. A komolyabb és mélyebb feldolgozásra foglalkozásaink nem alkalmasak, ezek csupán elindítanak, lehetőséget adnak valami újat megtudni önmagunkról.


Várunk mindenkit sok szeretettel! Andrea és Ildikó

9 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page