top of page

Fülöp Andrea

FA_2020.jpg

Pedagógusaink

közgazdász, tréner, coach - egyben a Keszi Tanoda tulajdonosa és vezetője

2021. februárjától a középiskolai felvételi előkészítők mellett 3. osztályos általános iskolások részére tehetséggondozó csoportokat is indítottunk. Nyáron pedig izgalmas táborokkal várjuk a gyerekeket.
 

A középiskolai felvételik nagy izgalmat és kihívást jelentenek a szülőknek és a gyerekeknek egyaránt. Három gyermekes édesanyaként jómagam már háromszor éltem meg ezt a felkészülési időszakot. Mindhárom alkalommal ugyanúgy izgultam, hogy a gyerekeimnek sikerüljön bekerülni a kiválasztott középiskolába. Sokszor éreztem úgy: jól jött volna valami plusz támogatás a gyerekeimnek is és nekem is.
Ezekben a gondolatokban az is megerősített, hogy a Logiscool Dunakeszi korábbi tulajdonosaként az elmúlt években sok szülővel és gyerekkel kerültem kapcsolatba. A beszélgetéseink során kiderült, mások is úgy érzik, hogy nagy igény lenne kis csoportos középiskolai felvételi előkészítőkre. A szülőknek örülnének annak is, ha segítséget kaphatnának a középiskolák kiválasztásában, valamint abban, hogy megfelelően tudják támogatni a gyerekeket a tanulásban, vagy akár az önbizalmuk megerősítésében.

Kiváló, nagy tapasztalattal rendelkező pedagógus kollégákkal összefogva 2019. szeptemberében úgy döntöttünk: belevágunk. Az elmúlt négy év eredményei azt mutatják: nem hiába. 

Pedagógusaink együttesen több mint 100 éve vannak a pályán, több ezer gyereket tanítottak, több 100 gyereket készítettek fel az eredményes középiskolai felvételire és érettségire. Tapasztaltak, ismerik és használják a legkorszerűbb módszereket és technikákat, türelmesek és empatikusak. Mindannyian úgy gondolják, a legfontosabb, hogy a gyerekek a felkészülésen kívül képesek legyenek hinni önmagukban.
A tehetséggondozást is kiemelten fontosnak tartjuk, úgy gondoljuk érdemes a gyerekeket támogatni, és lehetőséget adni, hogy a képességeiket maximálisan ki tudják használni. 

 

bottom of page