top of page

Visszajelzések a szülőktől :) ♥️

Miért öröm felvételi előkészítőt tartani? Ezekért a levelekért:

"A lányom hetedik második félévétől járt felvételi előkészítőre a Tanodába. Szuper tanárokkal, kellemes környezetben készülhettek a megmérettetésre. Az írásbelik nagyszerű eredménye igazolta az elvégzett munkát. Testvérét is ide fogom beíratni felvételi előtt.

Adrienn"


" Kár, hogy vége! Szóbelire felkészítő van?

Emese"


"Vendel magyar 34, matek 49 (!!!) :)))))

összesen 83 pont lett.

Szeretnék megköszönni a segítségeteket, mert nélkületek biztos nem sikerült volna ilyen jól!♥️"

Orsi"


"Nagyon szépen köszönjük, hogy lehetőségünk volt a Keszi Tanodába járni a fiúnknak, a felvételi előkészítő mindkét szakaszában (már 7. második félévétől), mert mind a felkészülési időszakban, mind a vizsga után nagyon sok szakmai és emberi segítséget kaptunk itt szülőként is.

Köszönet Gabi néninek, hogy matekból ennyire lelkiismeretesen, professzionálisan felkészítette a gyerekeket és köszönet Kati néninek is, hogy magyarból játékos elemekkel tarkítva töltötte fejükbe a nyelvtant.

Számomra, mint szülő a legnagyobb öröm azért mégis azt volt, hogy még szombaton sem kellett nyúzni a gyereket, hogy korán felkeljen és menjen az előkészítőre, mert élvezte minden percét.

Anita"


"Ma megtudtuk a Nóri felvételi eredményét: magyarból 36 pontot, míg matekból 39 pontot ért el.

Köszönjük még egyszer valamennyiük munkáját, az alapos felkészítést és a biztató szavakat!

Diána"


Bence:"Több idő jutott az ismétlésre, gyakorlásra és ez segített az iskolai tanulásban is. A 8. első féléves ötös osztályzataimhoz ez is hozzájárult..."


"A tömbösített nyári pótlás jó alapot adott a tanévkezdéshez. Megnyugtató volt számunkra, hogy elég idő jut a felvételire való felkészülésre, a hiányosságok, bizonytalanságok megszüntetésére nem csak 4 hónap áll a gyermek rendelkezésére. Bence teljesítménye folyamatosan javult, ezáltal nőtt az önbizalmat.

Köszönjük Gabi néni, Kati néni és Andi! Attila és Eszter"


"Nagyon köszönjük a Keszi Tanoda csapatának a felkészítést, a támogatást, a gyerekekbe fektetett munkát.

Kristóf matek 47, magyar 43 Jó volt már 7.-ben elkezdeni a felkészülést.

A februári kezdési időpont azért volt ideális, mert túl voltak a féléven és még messze volt az év végi hajtás. Pont volt idejük az iskola mellett belerázódni a felkészítők óráiba. Még nem volt rajtuk nyomás, távolinak érezték a felvételi időpontját. Nyolcadik elejére átvettek minden tanult témakört. Míg mások akkor kezdték el feleleveníteni az előző évek anyagát, ők teljes feladatsorokkal és típusfeladatok gyakorlásával készültek. Nem kellett kapkodni, hogy végére érjenek a tananyagnak, volt idejük akár újra átvenni a problémás részeket. Így a felvételi előtti időszak igazából nem a stresszes tanulásról, hanem a gyakorlásról szólt, ami nem terhelte túl őket. Hát valahogy így gondolunk vissza az elmúlt évre... Köszönjük! :-)

Remélem, jövőre hasonló keretek között találkozhatunk a kisebbik gyerkőc kapcsán!"


"Magyar 29, matek 22 Marci sokat készült, és otthon jobb matekokat is írt,

De így is elégedettek vagyunk!

Köszönjük a segítséget, sok sok biztatást és a gyakorlást! Márti"


"M.-nak a matek 45 pont, a magyar 41 pont lett.

Nagyon köszönjük a felkészítést, bátorítást, a rengeteg segítséget. :)

További sok jót, jó egészséget kívánunk! D."





147 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page