top of page

A felvételi után

Az előkészítők véget értek, múlt szombaton valamennyi 4. és 8. osztályos megírta a felvételi feladatsorokat. Múlt szombaton nagyon izgultunk a "gyerekeinkért".


A magyar idén bizony nehezebb volt a szokottnál, így idén a magyar és a matek felvételik átlaga között sokkal kisebb a különbség, mint az elmúlt években. Átlagosan 20 pont szokott a matek lenni és 30 a magyar. Ez idén biztosan másképp alakul. A matek magasabb, a magyar viszont pár ponttal várhatóan alacsonyabb lesz.

Most pedig várjuk az eredményeket, amelyek érkeznek is folyamatosan. Mindenfélék. Sok fantasztikusan jó eredmény, és bizony néhány olyan is, ahol picit kevesebb pontot ért el a diák, mint amire számítottak. Mi mindannyian büszkék vagyunk valamennyi gyerekre. Azokra, akik túlteljesítettek, és azokra is, akiknek nem sikerült annyira tökéletesre. Pontosan tudjuk, hogy valamennyien MINDENT megtettek. Hiszünk abban, hogy mindenki meg fogja találni a számára legjobb iskolát. Mi pedig maximálisan támogatjuk a szülőket a következő hetekben is. A megfelelő iskolák sorrendek kiválasztásában, az esetleges újratervezésben.




23 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page