TANÁCSADÁS, COACHING

Fülöp Andrea

TÉMÁK: szülői támogatás, pályaválasztás, karrier tanácsadás

Elérhetőség: 06 70 9083328

Közgazdászként végeztem a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen marketing és sportmenedzsment szakirányán. Hosszabb ideig dolgoztam reklámszakmában ill. marketing tanácsadóként. Már ebben az időszakban is fontos volt a számomra, hogy az ügyfeleimmel odafigyelő és értő beszélgetések sorozatával találjuk meg a legjobb megoldásokat. Mivel számomra fontos a folyamatos tanulás és továbbképzés, így 2010-ben elvégeztem a Coach Akadémiát, azóta dolgozom coachként. Kiegészítő képzéseim során specializálódtam a szülőkkel, fiatalokkal valamint a sportolókkal történő közös munkára. 2019-ben tréneri végzettséget is szereztem. 2015 óta foglalkozom gyerekekkel - a Logiscool Dunakeszi tulajdonosaként az elmúlt 5 évben fantasztikus tapasztalatokra tettem szert. Ez indított el a Keszi Tanoda létrehozásában, amely mostanra a fő vállalkozásommá vált.
Három gyermekem van, ketten már egyetemisták, a legkisebb pedig itt Dunakeszin a Radnóti Miklós Gimnáziumban tanul.

Nagyon fontosnak tartom, hogy gyerekeink számára a lehető legtöbbet és legjobbat adjuk. Úgy gondolom hatékonyan tudok segíteni a szülőknek és a fiataloknak is, hogy képesek legyenek a legjobb döntést meghozni a továbbtanulással kapcsolatosan.
A szülőknek szóló tanfolyamokon átadott tudás a mindennapi életben jól hasznosítható és maximálisan gyakorlatorientált. Emellett hatékonyan segít a szülőknek a motivációjuk és önbizalmuk erősítésében is, ami jó hatással van a gyerekekre is, és önmagukra is.

TÉMÁK: life coaching, sport coaching, vezetői coaching

Elérhetőség: 06 20 481 9201

Egyetemi tanulmányaimat a Budapesti Corvinus Egyetemen vezetés-szervezés szakon, illetve a University of Kent Nemzetközi kapcsolatok karán végeztem. Közgazdászként először külföldön dolgoztam multinacionális környezetben, majd a vezetői tapasztalatok megszerzése után hazatértem és egy tanácsadó cégnél folytattam karrieremet. Harmadik gyermekem születése után a tréneri, illetve coaching szakma felé fordultam: kiváló szakemberektől tanulhattam, bár továbbra is törekszem a folyamatos (szakmai) fejlődésre és rendszeresen járok szupervízióba. Büszke vagyok arra, hogy ki tudtam teljesedni mindhárom női területen, mint anya, mint feleség és mint dolgozó nő is, valamint arra, hogy az életterületeimen saját magam is dolgozom a kívánt egyensúly megőrzésén.

Támogatom, fejlesztem azon klienseimet, akik dolgozni szeretnének azon, hogy kihozzák magukból a maximumot, kitűzzék és elérjék céljaikat, kiteljesedhessenek karrierjükben és a magánéletükben egyaránt és elégedetten éljék életüket. Külön öröm, amikor rögzült szemlélettel érkeznek hozzám, de a közös munka során sikerül elsajátítaniuk a fejlődési szemléletmódot és segítségemmel új lendülettel teszik meg a lépéseket a kitűzött céljaik megvalósítása felé.

Kis-Simon Ildikó

©2019 Keszi Tanoda
ÁSZF Adatkezelési Nyilatkozat

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000546

Fotók: 123R, Shutterstock, AdobeStock, Freepik és Angyali fotó (Serényi Judit)