HELYSZÍN

Napközis táborok helyszíne:
Keszi Tanoda
2120 Dunakeszi, Kossuth u. 57  (Botond utca sarka)

SZABADIDŐS PROGRAM

A tematikus program mellett sport, szórakozás, kaland, vidám hangulat és sok-sok fagyi vár a gyerekekre. Célunk, hogy a "szakmai programok" mellett a lehető legváltozatosabban mozgassuk meg a táborozó gyerekeket. Fontosnak tartjuk, hogy a sport és a csapatmunka is része legyen mindennapi életünknek.

JELENTKEZÉS ÉS ELŐLEG

A regisztrációs űrlap beérkezését követően minden jelentkező számára visszaigazoló mailt küldünk. 
A jelentkezés 10 000 Ft előleg befizetésével válik véglegessé, ennek kiegyenlítéséhez a Billingo rendszerén keresztül elektronikus számlát küldünk.  Csak ebben az esetben áll módunkban férőhelyet lefoglalni és fenntartani. 

RÉSZLETFIZETÉS

Lehetőség van részletfizetést igénybevenni. Az előleg megfizetése után 3 vagy 4 részletben lehet a tábor díját kifizetni. Erről mindenkivel egyénileg állapodunk meg.

EGYÉB FELTÉTELEK

Egyes táborainkat minimum 6 fő jelentkezésével indítjuk, a maximális létszám 12 fő.


A meghirdetett táborok  időpontjával és tematikájával kapcsolatban a változtatás jogát  a jelentkezések függvényében fenntartjuk!

ÉRKEZÉS ÉS TÁVOZÁS

Az egész napos táborok, hétfőtől- péntekig 8-16 óráig tartanak, az érkezés 7:30-től lehetséges.
A felvételi előkészítő délelőtti csoportjai 8.30-tól 12-ig, a délutáni csoportok 12:30-tól 16:00 óráig tartanak.

ÁRAK

Az árainkról és kedvezményeinkről az alábbi oldalra kattintva részletesen tájékozódhatnak:
 

TÁBORI ÁRAK

ÉTKEZÉS

Az egész napos táborok esetében napi háromszori étkezést biztosítunk:  tízórai, ebéd és uzsonna. 
A felvételi előkészítőn a gyerekek tízórait vagy uzsonnát kapnak.

SZÉP KÁRTYÁS FIZETÉS

A tábor díját OTP és K&H Szép kártya szabadidős alszámláról is ki lehet egyenlíteni. Ha ilyen módon kíván fizetni, kérjük jelezze a jelentkezéskor. Felhívjuk figyelmét, hogy SZÉP kártyás fizetés esetén NEM vehető igénybe más kedvezmény. Az előleg SZÉP kártyával történő fizetésekor a későbbi lemondás esetén a befizetett összeg készpénzre nem váltható át, ennek értelmében nem áll módunkban visszautalni. 

EGÉSZSÉGVÉDELEM

Táborainkat a kormányzat által előírt feltételekkel, a megfelelő higiéniai előírások betartásával szervezzük! Ha kell, alkalmazkodunk a helyzethez és rugalmasan kezelünk bármilyen szükséges módosítást.